x

Kubrat Pulev će ga poslati u penziju

Poznati promotor tvrdi: Joshue neće biti nakon 2020. godine

Čuveni promotor Bob Arum još uvijek smatra kako bi Kubrat Pulev mogao da završi karijeru Anthonyja Joshue.

Ovaj 88-godišnjak još uvijek se dosta toga pita u svijetu boksa, a u njegovoj dvorani je Pulev stvorio fantastičnu karijeru.

"Napravit ću veliku najavu. Neće više biti Anthonyja Joshue nakon 2020. godine. Svi podcjenjuju tog Bugarina koji je dobro oznojio dupe u mojoj dvorani. Samo ću vam reći da neće doći debeo kao Andy Ruiz. Pritisnut će Joshuu i on ga itekako može nokautirati. AJ će otići u penziju nakon borbe sa Pulevom", uvjeren je Arum.

Sa druge strane i Frank Warren koji radi sa Furyjem ima nekoliko savjeta za Joshuu.

"Da sam na njegovom mjestu ne bih dogovarao borbu dok ne vidim ko će pobijediti u meču Wilder - Fury. Pustio bih da mi oduzmu pojasee i čekao veliku borbu jer to publika želi", istakao je Warren uz dodatak:

"Publika želi znati ko je broj jedan u svijetu boksa. Za mene se broj jedan i broj dva bore u 22. februara (Wilder - Fury), a broj tri i četiri su se borili u Saudijskoj Arabiji", rekao je Warren.

Joshua u narednim danima mora odlučiti o novom rivalu, a birat će između Kubrata Puleva i Olexandra Usyka.


(Sport Sport)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)