x

PRAVA ISTINA O ANI KORAĆ: Evo odakle joj NOVAC za garderobu, skupe automobile, operacije!

Bogati biznismen koji 20 godina živi u Londonu, ističe da redovno kupuje skupu garderobu, obuću, tašne, plaća putovanja, a kada nije u Srbiji, šalje joj novac kako bi preživjela.

- Garantujem da Ana nije pros*itutka, jer da se k*rva imala bi pare, a nema ni dinara. Znam svaki njen korak prije nego što je ušla u rijaliti ``Zadruga``. Pa ona me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: `` E, aj mi pošalji 100 eura, nemam para``. Konstantno je bez novca i zato joj ja priuštim sve što joj treba. Prije ulaska u rijaliti vodio sam je u Tursku da operiše nos, jagodice i da iscrta obrve kako bi bila lijepa - kaže Filip.

 

On ne krije da je inače galantan prema nježnijem polu i da uživa kada od njih napravi s*ks - bombu.

 

- Hoću da bude dobra p**ka i da vozi skup auto, zato što mi je djevojka i zato što je volim. Zato joj je moj ``maserati`` na raspolaganju kad god joj treba. Nisam ga prepisao na njeno ime, ali kao da je Anin. Čak stoji u njenoj garaži.

 

Taj isti ``maserati`` je prije 3 mjeseca pozajmio Soraji Vučelić, kod koje je bio kada su ga nepoznati počinitelji zapalili. Filip kaže da ni sam ne zna zbog koga su to uradili: Soraje ili Ane.

 

- Ne znam što su ga zapalili. Ja sam opasan, ali nisam krimos - kaže Mijatov.

 

- Ne bavim se tim stvarima, imam ozbiljan posao u IT sektoru. Ono što ja radim je naučna fantastika za Srbiju. U Beograd dolazim s vremena na vrijeme i trošim pare, a zarađujem ih u Engleskoj.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.