x

Pravi muškarac želi ovih pet stvari od žene koju voli!

Da bi se muškarac osjećao dobro i bio sretan u ljubavnoj vezi, potrebno mu je ovih pet stvari od žene koju voli- u suprtonom će uvenuti kao cvijet kojeg niko nije zalijevao

Žene, budite mudre i pripazite kako se osjeća vaš muškarac. Ne zaboravite da u njemu i dalje žive određeni instinkti koje su naslijedili od svojih dalekih predaka. Jedan od njih je da bude zaštitinik svoje partnerke.

 

Zato, na primjer, iako bez problema možete promijeniti sijalicu, zamolite njega da to napravi - osjećaće se važno.

 

Svaki pravi muškarac želi ovih 5 stvari od žene:

 

Da bude njen heroj

 

Muškarcima je jednostavno prirođena potreba da budu heroji, posebno pred ženama koje žele impresionirati. Onoj koju voli on želi pružiti cijeli svijet, nositi je na dlanu, držati je zaštitnički u naručju, spašavati od neugodnih ili napornih situacija. Za uzvrat samo želi vidjeti u njenim očima da mu se divi - da ga gleda kao pravog, iskonskog mužjaka.

 

Da bude prihvaćen i voljen

 

Želi to osjećati bez obzira na svoje nesavršenosti. Želi da ga voljena žena prihvati upravo onakvog kakav je, sa svim manama i vrlinama. Svjestan je da će ponekad zaboraviti napraviti ono što mu je njegova partnerka rekla, ali ne želi da njena ljubav zavisi o takvim sitnicama.

 

Da mu žena govori kako se osjeća

 

Mnoge žene griješe jer vjeruju kako njihovog muškarca ne zanima kako se one osjećaju pa mu o tome i ne govore. Ali, svaki pravi muškarac želi znati kako se njegova ljubav osjeća. Ne želi živjeti u neznanju i nagađati što bi se u njenoj glavi moglo događati. Stručnjaci za veze kažu kako partneri grade zid između sebe, ciglu po ciglu, svaki put kada si nešto prešute, posebno kada za sebe zadrže to kako se osjećaju.

 

Da imaju dobru komunikaciju

 

Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezi i svaki pravi muškarac je toga svjestan. Zato pored sebe želi imati partnerku s kojom može razgovarati o svemu, opušteno i spontano. Takođe, on zna da je ponekad i tišina odlična neverbalna komunikacija između dvoje ljudi. Ponekad nije potrebno ništa reći, a da bi se zapravo reklo puno toga.

 

Da ona ima svoje interese

 

Za zdravu vezu oba partnera trebaju i dalje njegovati svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju ličnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe imati ženu koja će život podrediti njemu i njegovim interesima. Želi partnerku koja razmišlja svojom glavom i ne zaboravlja svoj identitet. 

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.