x

mjesto za savršen odmor

Prego Lux i Villa Prego u Ulcinju pružaju novu dimenziju odmora: Ne propustite 20 odsto niže cijene u septembru!

Odmoru još nije kraj! Sepembar je odličan izbor za predah jer osim što ćete izbjeći gužve, toplotne valove, tu je i idealna temperatura mora, ali i neodoljivi popust kada je smještaj u pitanju. Hotel Prego Lux sa Villom Prego koja se nalazi odmah preko puta apartmana nudi čak 20 odsto niže cijene smještaja, a ovo mjesto je posebno samo po sebi iz više razloga. Ukoliko želite da budete maksimalno zadovoljno od usluge do noćenja, ambijenta, hrane, onda ste na pravoj adresi. 

.


Prego Lux i Villa Prego u Ulcinju nude jednostavan pristup glavnim interesantnim tačkama grada. Svojim gostima nude izbor hotela za poslovne i zabavne putnike. Svestran i prostran hotel se sastoji od 29 soba uključujući i studio apartmane za goste. 


Baš kako i sam naziv kaže, Prego Lux hotel posjeduje uistinu luksuzno opremljene sobe i apartmane. Besprijekorna higijena i komfor su nešto što karakteriše Prego Lux. Ambijent svih prostorija je pažljivo biran da bi se svaki gost osjećao ugodno. Prostranost je dodatni plus, a posebnu čar svemu pruža jutarnje buđenje s pogledom na grad ili ispijanje omiljenog napitka na balkonu. 


Prego Lux ima restoran "a la carte" sa nacionalnim i međunarodnim jelima od lokalnih svježih namirnica. Gurmani će biti apsolutno zadovoljeni, a upravo hrana je nešto što uvijek pokupi posebne komplimente kada je ovaj smještaj u pitanju. Prego Lux vam nudi i besplatan prevoz do plaže u 2 termina sa povratkom. Na samom vrhu hotela se nalazi “SkyView rooftop” (cocktail i shishabar), kao i bazen sa besplatnim ležaljkama. Sam osjećaj biti na vrhu zgrade kraj bazena daje vam poseban osjećaj i lagodu, kada barem nakratko bježite od stresa i svih problema. 


Preko puta hotela se nalazi i Villa Prego Lux (8 apartmana (terasa, tv, klima, toalet) , bazen za djecu i odrasle). Obezbijeđen je i besplatan privatan parking za sve goste hotela. U predivnom okruženju i ambijentu Ville Prego Lux je moguće organizovanje privatnih slavlja i slično. 


Ono što se ne propušta kada je Prego Lux u pitanju svakako jeste posebna ponuda u septembru i 20 odsto niže cijene. 
Noćenje + doručak + večera
Dvokrevetna soba: 65 eura noćenje
Trokrevetna soba: 90 eura noćenje
Četvorokrevetni apartmani već od 109.00 eura

I to nije sve - za grupe i agencije dodatni popusti... Za djecu do 5 godina je BESPLATNO. Od 5 do 10 godina plaća se 50 odsto. 


Rezervišite odmah i ostvarite dodatne popuste...
Kontakt: +382 69 025 105 (viber /whats up)


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.