x

Prekinut program Zadruge! Dušica po prvi put uplašena za bezbijednost preklinje: Ljudi, molim vas!

Miljana Kulić sinoć je prevazišla samu sebe u vrijeđanju, kada je rekla Marku Janjuševiću Janjušu da njegova kćerka (5) treba oralno da ga zadovolji.  

Janjuš je, očekivano, pobijesnio poslije ove uvrede, zadrugari su skočili na noge da bi ga spriječili da ne nasrne na Miljanu, a ona je izvedena napolje, kako bi se izbjegao ozbiljan incident, a program je praktično prekinut na 15 minuta, dok je njihov sukob trajao.

Miljana se kasnije na koljenima izvinjavala Janjušu, rekavši da nije mislila na njegovu kćerku, nego na ženu, pa se košarkaš malo smirio.


Situacija je bila veoma napeta, što je osjetila i voditeljka Dušica Jakovljević. Ona inače prilično grubo govori zadrugarima da ne prave probleme i da se smire, ali ovoga puta ih je zamolila da smanje tenziju.

- Ljudi, molim vas, da obratite pažnju na mene, molim vas. Razumijem da ste napeti, vidimo da vlada velika tenzija, ali hajde da pokušamo da smirimo strasti - rekla je Dušica. Jakovljevićeva je sigurno shvatila da takva vrsta uvreda može da izazove ozbiljne posljedice i nasilje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.