x

Prekinuta svirka Goriii Banda: Usred nastupa uslijedilo ogromno iznenađenje! (FOTO)

Ko kaže da utorkom u gradu Sarajevu nema dobrih žurki - laže, a gostovanje Goriii Banda u već sada kultnom mjestu za dobar provod Portu 04 je dokaz za to.  Danijel Džafić i Enes Terzo su majstori za dernek, pa je tako veliki broj njih uživao uz ovaj bend, a u jednom momentu je nastao tajac. Sve zbog iznenađenja koje je jedan kolega priredio drugom. 

Zmaja od Bosne 91, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

061 021 043

Port 04 je pravi raj za sve Sarajlije, a sinoć se to pokazalo budući da je bilo krcato. To što se tražilo mjesto više svakako je uticalo i jer su goste zabavljali sve popularniji momci iz Goriii Banda. Danijel i Enes su pravi tandem i uz njih je dernek uvijek zagarantovan. Gdje su oni zaduženi za provod tu je atmosfera vrhunska i sjajno ćete se provesti bez najmanje sumnje u to. Inače, Džafić i Terzo su osim kolege, prije svega veliki prijatelji, što se pokazalo i sinoć, kada je u jednom momentu prekinut nastup. 


Naime, Danijel je prije nešto više od mjesec dana proslavio 40. rođendan, dok je Enesu bio upravo sinoć. Međutim, Danijel se sa svojim kolegom Enesom šali na konto toga i stalno govori kako je mator i da je ipak on stariji. Zato je sinoć odlučio da mu priredi malo iznenađenje, koje je šaljivo najavio: "Enes večeras slavi rođendan i evo ja kao mlađi kolega moram da ispoštujem starijeg. Tu je  jedno malo iznenađenje". A iznenađenje je bila torta što je izazvalo aplauz svih prisutnih. 


Naravno, iznenađeni Terzo je prihvatio šalu i obradovao se predivnom gestu od strane kolege. Svi prisutni su slavili Terzin 40. rođendan, pa se pjevalo do kasno u noć. Svakako, nisu izostale riječi hvale na račun Danijela koji se pokazao kao pravi prijatelj. Vjerujemo kako će Goriii Band i dalje biti ovako pozitivno nastrojen i da nas očekuje samo najbolje od njih. 

Goriii Band je na Facebooku i Instagramu:
https://www.facebook.com/goriband/
https://www.instagram.com/goriiiband/

Port 04 također možete pratiti na Facebooku ili Instagramu:
https://www.facebook.com/Port-04-865632243783422/
https://www.instagram.com/port_04/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.