x

premijera pjesme i spota

Premijerno: Poslušajte pjesmu "Ja ću naći najgoru" koja oslikava krah velike ljubavi!

Željko Pejić je predstavio pjesmu "Ja ću naći najgoru" i oduševio sve koji su je poslušali. Ova numera nam odlično prezentuje osjećanja nakon izgubljene velike ljubavi. Razočaranje koje čovjek osjeti nakon što izgubi onu pravu osobu uvijek nanosi najdublje rane, a ova pjesma upravo dočarava o tome.


Kada čovjek izgubi ono što je najviše volio i ostane bez osobe koja mu je bila sve u životu, nekad iz inata, spreman je da poruši sve granice i ide tamo gdje nije zalazio ranije. On ruši svoja dosadašnja životna načela i spreman je da bude sa onim za koje ranije ni u snu nije bio zainteresovan. "Ja ću naći najgoru", pjesma je koja pjeva o tome, a posebno je izražena emocija koju Željko prenosi kroz numeru.


Spot uljepšavaju kadrovi koji su nastali na Nišićima i u Bijeljini, a u istom se pojavljuje model  Rejhana Bajrektarević iz Brčkog. Muziku je radio sami Željko Pejić, dok je tekst pisala Ljiljana Živković. Aranžman su radili Ratko Stojanović i Davor Čalić, dok video produkciju potpisuje "Invenio Films". Ekipa koja je, također, doprinijela da sve izgleda perfektno: saxofon - Milan Milenković "Strašni", gitare - Predrag Đukić "Đuka", harmonika - Ratko Stojanović, prateći vokal - Ivana Lazarević.


Rad talentovanog Željka možete pratiti putem Instagrama i Facebooka: 
https://www.instagram.com/z_pejic/
https://www.facebook.com/exit.band.bc

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.