x

Premijerno prikazana prva epizoda novog serijala Nadreality Show: Upriličen party u Pivnici HS!

Nadreality Party simboličan je naziv sinoćnjeg događaja održanog u Pivnici HS. Događaj kojem je prisustvovao veliki broj zvanica i poznatih lica Sarajeva organiziran je povodom premijernog prikazivanja prve epizode novog serijala Nadreality Show. Ujedno je na FTV prikazana prva epizoda , a zvanice su istu pratile na velikom platnu u ugodnom ambijentu Pivnice HS. Očekivano, kada je Nadreality ekipa u pitanju, smijeha nije manjkalo.

Pivnica HS

Franjevačka 15, 71000 Sarajevo, BiH

+387 33 23 97 40 i +387 61 48 80 19

- Za Javni servis Federacije BiH ovo je vrlo važna stvar, kao i za nadrealiste, jednu posebnu kulturnu, umjetničku i društveno- političku tekovinu u BiH, vrlo važnu - po našem mišljenju, važniju od ešalona ambasadora koji su predstavljali ovu zemlju. Oni na najbolji način - u kulturnom, umjetničkom pa i u civilizacijskom - ovu zemlju predstavlja daleko van granica, što je vrlo teško, istakao je Džemal Šabić, generalni direktor RTVFBiH.

 

- Želimo vratiti osmijeh na lica ljudi, želimo podijeliti radost stvaranja sa svima onima koji vole zdrav humor. Ovo je prilika da još jednom iz naše sredine pošaljemo jasnu poruku da stvaralaštvo i umjetnička vrijednost još uvijek “stanuju” u Bosni i Hercegovini”, izjavio je Zenit Đozić.

 

Ovo je ujedno i najveći produkcijski projekat ove godine u Bosni i Hercegovina, koji će zasigurno donijeti osmijeh i dobro raspoloženje u domove gledatelja.

 

Nadreality Show se snima u Sarajevu, a glume Robert Krajnović, Milan Pavlović, Aida Bukva, Zenit Đozić, Darko Ostojić, Dino Ćatović, Damir Nikšić i Dejan Ostojić, te gosti iznenađenja.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.