x

UZROK SMRTI NEPOZNAT

Preminuo vjenčani kum Ane i Raste: Živio brzo i žestoko, tri puta se prevrtao kolima, upucan u nogu!

Andrej Ančević (35), kum bivšeg estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, preminuo je u nedjelju.

Njegovo beživotno tijelo u porodičnom domu u Leštanima pronašla je supruga Sanja. Kako saznajemo, Ančević se ženi satima nije javljao na telefon, što joj je bilo sumnjivo. Zbog toga što joj nije odgovarao na pozive i poruke, ona se vratila iz Vrnjačke Banje, gdje je bila kod svojih roditelja. Čim je ušla u kuću, zatekla je jeziv prizor. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt, a uzrok još uvijek nije poznat.


Andrej je vjenčao Anu i Rastu 2016. godine i zajedno sa njima nakon sklapanja braka u opštini Voždovac otputovao na ljetnju turneju po Hrvatskoj i Crnoj Gori. Odmah nakon ceremonije oni su se uputili u Poreč kod Ćazima Osmanija. Andrej ih je tada vozio jer je bio zaposlen i kao njihovo obezbjeđenje.


Inače, on je poznat po problematičnom ponašanju. Prošlog ljeta je izazvao saobraćajnu nesreću na Smederevskom putu, malo prije Grocke, i tom prilikom je snimio sopstveni udes. Dok je vozio repovao je uz glasnu muziku a onda se desilo prevrtanje. Proletio je kroz tri dvorišta, BMV završio na krovu, a on je sve to snimio i objavio na društvenim mrežama.


On je 2018. godine upucan u nogu ispred svog restorana nakon rođendanske žurke. Tada je u policiji rekao da je poznavao svoje napadače, ali nije odao njihov identitet na saslušanju u MUP-u.

Ančević je bio dobro poznat policiji, a prestupnik je postao još kao maloljetnik. Volio je da se druži sa poznatima, pa je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije sa javnim ličnostima.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.