x

poznato koja zvijezda je u pitanju

Prevarila Marinu Tucaković za 10.000 eura, dobila hit pa zapalila: Objelodanjene sve informacije!

Marina Tucaković jedva je oprostila Dari Bubamari dug od 10.000 eura koji joj godinama nije isplatila, sve do nedavno kada se Marina razboljela pa je Dara pozvala da joj ponudi pomoć. 

Nije htjela da je nosi na duši!

– Ne znam iz kog razloga joj Dara nije tada platila tih 10.000 eura, valjda nešto nije bila zadovoljna kako je prošla ta pjesma, ali je prije toga sve hitove koje joj radila Marina uredno plaćala i na sve to joj donosila poklone razne sa svih krajeva svijeta. E onda godinama nisu pričale zbog tog duga, Marina je svima pričala “kako je nije sramota tolike stanove i automobile je zaradila od mojih tekstova", da bi je na kraju Dara kada se Marina razboljela pozvala , ponudila pomoć i zamolila je da joj pomogne – otkriva izvor za Scandal! i dodaje:


– Marina se prvo premišljala, ali onda je riješila da joj sve oprosti, Dara je isplatila šta je imala , i čak platila i plus ekstra za baladu kojoj je Marina napisala, a koja tek treba da se pojavi, a za koju kažu da je toliko tužna da obe plaču kada god je čuju– završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor:  Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.