x

PREVARIO ŽENU UŽIVO PRED CIJELIM REGIONOM: A pred kraj rijalitija Sloba traži Kiji DRUGU ŠANSU! Njen komentar je ŠOKIRAO! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, koji je suprugu pred milionima prevario sa Lunom Đogani, ne prestaju da privlače pažnju! Tokom pitanja novinara u "Zadruzi", Kija je otkrila da Slobi nikada ne bih pružila drugu šansu.

"Hvala na pitanju, to bi bila treća šansa. Iz mene ne govori ni ljutnja ni bijes. Ne bih mu pružila šansu, popričala bih, ali mu ne bih pružila šansu. Ne znam šta bi trebalo da uradi da bi meni promijenio mišljenje, tako da u ovom trenutku mu ne bih pružila šansu sigurno. Ja njega volim i sve to, ali tako je najbolje za mene, ja moram da mislim na sebe. Boljeće, i trebaće mi vremena da prebolim, ali tako je najbolje. Teško mi je da mislim da će biti sa nekom drugom, sa Lunom. Bar će neki se*s pasti između njih dvoje. Teško će mi biti, ali poslije svega što sam vidjela, ja ni ne komuniciram sa njim i smatram da je najbolje da se sklonim od svega toga jer je to loše po mene i neću da budem nesrećna. Neću da budem pored takve osobe, ne želim da ostanem ni prijatelj sa njim", rekla je Kristina.


"Ja ću poštovati svaku njenu odluku. Meni je krivo što ne komuniciramo normalno, ali eto, ispostavilo se da to tako ne može. Došlo je do konfilkta, to je ružna slika koja je prikazana. To što sam je povrijedio, vjerovatno zbog toga ne želi da bude ni prijatelj sa mnom. Ja želim njoj sve najljepše u životu. Moraćemo bar jednom da se vidimo napolju da bi pozavršavali to što imamo. Ja sam joj rekao da će moći da računa na moju pomoć, to je i ona rekla, ja i dalje stojim pri tome. Ja njoj želim dobro, želim joj da bude srećna", rekao je Radanović.


Novinari su slično pitanje postavili i pjevaču, a on je priznao da bi pogazio svoj ponos i pomirio se sa Kockarevom ukoliko bi mu srce "tako naredilo."

"Ja sam uvijek slušao srce. Ako mi srce bude tako reklo, ja ću se pokajati i to ću joj reći", rekao je Sloba.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.