x

Pričalo se da mali Željko spava u zlatnoj kolijevci: A evo u kakvim kolicima će se voziti! (Foto)

Veljko Ražnatović, koji je nedavno dobio sina, kojem je dao ime po pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, pokazao je u kojim kolicima će se voziti mali Željko.

Naime, poslije priča da je Ceca spremila za unuka zlatnu kolijevku, bokser je pokazao da će da sina odgajati u duhu srpstva. Naime, na kolicima je izvezeno: "S vjerom u Boga i kralja i otadžbinu! Sloboda ili smrt".

Podsjetimo, ponosni roditelji su malog Željka izveli iz bolnice u nosiljci na kojoj se nalazio izvezen "tigar", simbol garde kojom je upravljao Arkan.


„Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija, doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolijevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 eura. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji“, izjavila je nedavno Ceca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.