x

emotivno

Prijatelji pjevaju ispred bolnice "Budi uvijek kao zmaj", on snima i plače: Sarajlija doživio tešku nesreću, gest njegovih prijatelja tjera na suze! (Video)

Pravi prijatelji su uvijek tu, a da je tako pokazuje slučaj Sarajlije Azera M., koji je nedavno doživio tešku saobraćajnu nesreću. Još tada smo putem društvenih mreža mogli vidjeti poruke podrške za ovog vrijednog mladića, a on je na svu sreću izvukao živu glavu i trenutno je u fazi oporavka. Teške dane su mu uljepšali i ohrabrili ga njegovi drugari. Gestovi koje su mu priredili dokaz su da je imati prave prijatelje najveće blago.


Azer M. iz Sarajeva je odmah nakon teške saobraćajne nesreće prevezen u bolnicu, gdje su ljekari uradili sve kako bi spasili jedan mladi život. On je zadobio teške tjelesne povrede i lagano se oporavlja. Svoj 28. rođendan je dočekao u bolnici, a prijatelji nisu zaboravili na njega, te su se pojavili ispred klinike.


Pozvali su ga da se pojavi na prozoru, da bi potom uslijedio emotivan prizor. Na ulici ispod prozora su zapalili baklje, pustili balone i pjevali"Budi uvijek kao zmaj", zaželjeli mu brz oporavak i čestitali 28. rođendan. Bio je to nevjerovatan prizor vrijedan hvale. Azer je sve snimio, a u klipu se čuje njegov plač. 


U Azerove najteže i najtmurnije dane njegovi prijatelji su ponovo unijeli svjetlosti i onda kada je otpušten iz bolnice. Naime, ispred njegove kuće su mu priredili emotivan doček. Svi prijatelji su se okupili i dočekali ga u njegovom domu želeći mu dati do znanja da su tu da mu pruže svu podršku i potporu.

Ekipa Ekskluziva.ba portala se pridružuje rođendanskim čestitkama Azeru, te mu želimo što brži i lakši oporavak. Emotivni video pogledajte iznad. 

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.