x

Prijateljstvo puklo zbog dueta sa bosanskom pjevačicom: Pejovića i Lukasa posvađala Berovićka!

Nakon više od 20 godina prijateljstvo Ace Lukasa i Ace Pejovića puklo je i to zbog Maje Berović. Kako Srpski telegraf saznaje, bosanska pjevačica bila je glavni razlog da Pejović precrta imenjaka sa liste prijatelja i sve to zbog dueta.

Naime, dobro obaviješteni izvori tvrde kako je Pejović spremio pjesmu i dogovorio duet, ali je koncepciju promijenio Lukas, koji je ubijedio Berovićku da je bolje da snimi s njim.

- Pejović je angažovao Bubu Korelija i Džalu Brata da urade ljetnji hit za Maju i njega. I kada je dobio pjesmu, bio je bukvalno u transu. Nazvao je Maju, obavijestio je da imaju ljetnji hit i dogovorili su se da uđu u studio kroz nekoliko dana, ali je Lukas tada umiješao prste. Nazvao je Maju i rekao joj da ima pjesmu kao stvorenu za duet i da bi joj bolje bilo da snimi s njim. Bio je toliko uvjerljiv da je uspio da ubijedi Maju - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Maja je zatim javila Pejoviću, na šta je ovaj poludio. Nazvao ga je odmah i rekao kako nije u redu da mu krade ideje i da se tu ne radi o duetu nego o principu i poštovanju. Lukas mu je tada odbrusio da Berovićka nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će da radi duet, što je Pejovića istjeralo iz takta, te mu je spustio slušalicu - završava priču izvor.

U želji da saznamo detalje vezane za ovaj odnos, pozvali smo Lukasa, koji nije bio rad da odgovara direktno na postavljeno pitanje.


- Ja sam u odličnim odnosima sa svim kolegama. Kod nas nema timova, ja nigdje ne prelazim i nikom se ne klanjam i zabole me ko je s kim dobar, a ko nije. Ja sam dobar sa svima - rekao je Lukas, ne želeći da komentariše naše navode.

S druge strane, Aco Pejović i Maja Berović nisu odgovarali na naše pozive.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.