x

otkrila šta se desilo

Prijavila sam nasilje: Nataša Aksentijević poslije 7 godina progovorila o ub.stvu poslije emisije koju je vodila!

Gosti trećeg segmenta Pulsa Srbije kod voditelja Ivana Gajića bili su imitator, voditelj i multimedijalna ličnost Goran Stojičević Karamela i glumica i voditeljka Nataša Aksentijević.

Nataša Aksentijević se osvrnula i na ub.stvo koje se desilo, a čiji su akteri bili učesnici emisije koje je ona vodila. Nataša je istakla i to da je nasilje i situaciju koju je primijetila prijavila policiji i nadležnim službama.

- Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju DNK. Poslije jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali i poslije određenog vremena se dogodilo ub.stvo - ispričala je Nataša Aksentijević.


Nataša je ispričala da je osjećala da je ona kriva i da je možda mogla da to spriječi.

- Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. Ustvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da spriječim.


Takođe, imala je razgovore sa psihologom, jer joj je ova situacija jako teško pala.

- Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da spriječite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spriječe, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu "znamo, znamo, on je nasilnik" - ispričala je Nataša Aksentijević u Pulsu Srbije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.