x

Prije Amerikanki, Zeničanke gledaju prve nastavak jednog od najpopularnih filmova na svijetu!

Fitness RUN Zenica je oduvijek cijenio vjernost i lojalnost svojih članica, ali i priređivao razne nagradne igre što za stare, tako za nove članove, pa je tako i ovoga puta. Uskoro stiže nastavak svjetskog fenomena filma ``Pedeset nijanse sive`` sa novim naslovom ``Pedeset nijansi oslobođeni``, a članice Fitness RUN Zenica će biti među prvim u svijetu koje će pogledati film. 

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

U saradnji sa kinom Multiplex Ekran Zenica, Fitness RUN Zenica nagrađuje 20 članica koje su se učlanile ili produžile članarinu u periodu od 01.01.2018. do 05.02.2018. kada će biti izvučena imena dobitnica putem stranice Random.org.

 

Fitness RUN Zenica nagrađuje dobitnice ulaznicom za ekskluzivnu svjetsku pretpremijernu projekciju finala svjetskog fenomena ``Pedeset nijansi oslobođeni`` koja će biti upriličena 07. februara sa početkom u 20:30.

 

Imena dobitnica će biti objavljena 5. februara na FB stranici Fitness RUN Zenica, kao i na portalu Ekskluziva.ba.

 

Fitness RUN Zenica važi za  jedan najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u regionu.  Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom i vedrom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo. Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnoj temperaturi, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna. Bitno je još spomenuti da je prostor klimatiziran i da su sve sprave najbolje svjetske marke Techno Gym.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.