x

frajer za kojim su svi ludjeli

Prije Bogdana Ceca je voljela ovog frajera: Bavi se ozbiljnim biznisom, danas izgleda bolje nego ikad! (Foto)

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana dugo godina u javnosti nije pokazivala emotivne partnere, sve do 2009. godine kada je napravila presedan.

Tada je javno priznala da je u ljubavnoj vezi sa nekadašnjim manekemom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom. Ceca je priznala da ju je na prvom mjestu privukao njegov fizički izgled, a potom i sve ostalo.

Ceca i Cvele su se zabavljali oko šest mjeseci, a nakon raskida pjevačica je rekla za Stori:


“Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih riječi. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lijepe uspomene na vrijeme provedeno sa Vladimirom, jer drugačijih nije ni bilo”.


Sa druge strane, Vladimir je otkrio šta mu je smetalo u vezi sa Ražnatovićkom.

“Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće. Nije avanturista po prirodi kao ja”, priznao je on.


Nakon kraha ove ljubavne priče Cvele se tek ponekad pojavljuje u medijima. On je već godinama vlasnik klinike koja se bavi transplatacijom kose, o čemu priča u televizijskim emisijama.

On danas ima 45 godina i još uvijek izgleda vrlo atraktivno – mišiće ima takve da mnogo mlađi momci mogu da mu zavide.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.