x

bili u kombinaciji

Privodila na gajbu koleginičinog bivšeg: Mladenovićka bila u šemi sa zadrugarom!

Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj kombinaciji s Nikolom Đorđevićem, bivšim dečkom Sanje Vučić, članice grupe Hjurikejn. Kako drug poznatog bodibildera tvrdi, njih dvoje su se upoznali na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja.

Naime, on kaže da su varnice između Aleksandre i Nikole odmah sevnule, ali ubrzo su se i ugasile jer su shvatili da nisu jedno za drugo.

- Svi smo bili na toj proslavi. Mladenovićka pravi odličnu atmosferu, pa je nastao haos kada je zapjevala. Iskreno, dosta se i popilo. Nikola je u jednom trenutku njoj prišao i naručio pjesmu koju je ona sa zadovoljstvom njemu pjevala. On joj se poslije zahvalio i tako su ušli u razgovor, koji se pretvorio u muvanje. U jednom momentu su se osamili i pričali, a pred kraj žurke zajedno su napustili proslavu. Nikola nam je pričao da je završio kod nje u stanu - kaže prijatelj bodibildera i dodaje da je pjevačica jako lijepa i pametna, ali da se njih dvoje nisu složili za nešto ozbiljnije od avanture:


- Nisam ga sad zapitkivao šta su tamo kod Aleksandre radili, ali očigledno je da nisu kliknuli jedno drugom jer se nakon toga nisu još dugo viđali. Svakako, taj put kad su bili kod nje u stanu kaže da je bilo za pamćenje, pa neka svako tumači kako mu je volja, da ja sad tu ne pričam mnogo.

Nakon ovoga pozvali smo Aleksandru Mladenović da bi nam ona rekla kakav je Nikola, te da li su rkiječi njegovog druga tačne, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.