x

P.rno Dara Bubamara? Snimala s.ks akciju od 10 minuta, toliko joj bilo dobro da je htjela uspomenu! Eksplicitne scene!

Dara Bubamara je našoj javnosti sada poznata ne samo po svojim pjesmama i po pjevanju, već i po brojnim s.ks skandalima, kao i imidžu koji počinje da podsjeća na imidž ne pjevačice, već p.rno dive.

Naime, pjevačica se ni poslije tri p.rno skandala nije primirila, već je sada snimila navodno novi video, a sudeći po njenim komentarima, ovaj je još i eksplicitniji.

Naime, ona je nedavno u jednoj emisiji rekla kako je prije samo nekoliko dana snimila novi video jer nije mogla da odoli pošto je veoma uživala, pa je željela da to zabilježi.

- Moja Dara je skroz opičena! Eto, ponovo se snimala, ali sada nije sama, već sa muškarcem. Rekla mi je: "Nisam mogla da odolim, to je jače od mene!" - priča Darina drugarica.


Bubamara joj je do detalja ispričala svoje egzibicije iz spavaće sobe.

- S.ks im je bio toliko dobar da je Dara u jednom trenutku predložila da se snime kako bi imala uspomenu. Njen partner je pristao, pa su uključili kameru na telefonu i snimali akciju koja je trajala desetak minuta - priča pjevačicina drugarica i nastavlja:

- Dara mi se pohvalila da je snimak "top topova", ali da se uspaničila da ne procuri u javnost, pa ga je odmah obrisala. Poznajem je dobro i ne vjerujem da je to učinila! Ne bi me iznenadilo da se na internetu ovih dana pojavi taj snimak, pa da mi ona opet kuka da joj je život upropašćen - rekla je drugarica na kraju.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.