x

Procurila prepiska, Đoganijeva sve saznala: Marko vara Lunu, muvao poznatu manekenku!

Rijaliti-zvijezde Luna Đogani i Marko Miljković su već nekoliko mjeseci u vezi van zidina Imaginarijuma. Luna je nedavno za medije izjavila da je njihova veza stabilna i da se viđaju koliko god im obaveze dozvoljavaju, međutim, uslijedio je šok. Na društvenoj mreži Instagram objelodanjena je prepiska u kojoj se Miljković otvoreno udvara poznatoj manekenki Bojani Krsmanović.

Iako Luna i Marko izgledaju kao sretan par, po svemu sudeći nije baš tako. Naime, poznati model kojem je navodno Miljković pisao poruke se oglasio putem društvene mreže Instagram i podijelio prepisku sa Luninim dečkom.

Kada se dovoljno poigrala sa njim, Bojana je stupila u kontakt i sa novopečenom pjevačicom, kojoj je poslala prepisku nje i Marka.

Ako je sudeći po porukama koje je Krsmanovićeva postavila javno na svoj Instagram stori, on je bio taj koji je prvi započeo dopisivanje.

Marko: Ćao. Prelijepa si.

Bojana: O, hvala!

Marko: Nema na čemu, ti si prelijepa devojka. I vidio sam te prije u "Hiltonu".


Bojana: Važi, ali ne želim da pišem sa tobom, imaš djevojku.

Marko: Ja imam djevojku, kako ti to znaš?

Bojana: Luna.

Marko: Pa šta, ja tebe ne muvam. Možda.

Bojana: Ne pišem sa zauzetima.

Marko: Luna mi je samo igra. Sve je počelo od igre i Luna je jedna velika igra. Bojana, sviđaš mi se.

Bojana: Važi. Kad hoćeš da se vidimo?

Marko: Kad god hoćeš. Najbolje bi bilo kad je Luna na nastupu.

Bojana: Zvaćemo i Lunči.

Marko: Ne, ne, šta će nam Lunči. Ja i ti. Ako hoćeš, iskreno, ja imam osjećanja prema Luni, ali prema tebi imam više. Ti si ljepša od Lune, iskreno. Nemoj samo dijeliti ove poruke i tako dalje.


Nakon što ga je navukla na tanak led, Bojana se javila Luni Đogani, kojoj se pravdala kako nema cijelu prepisku sa Markom jer je on navodno brisao poruke, dok je pjevačica čvrsto vjerovala u ljubav svog dečka. Ona je Bojani odgovorila da joj pošalje dokaze ukoliko ih ima, a potom joj rekla da sumnja u njene navode.

- Ja ne vjerujem da moj Marko to radi. Dok ne vidim svojim očima, ja ne vjerujem ni u šta. Poznajem Marka - napisala je Luna i nakon toga još nekoliko puta insistirala da joj djevojka pošalje prepisku, a nastavak dopisivanja se ne vidi.

Nakon što je Bojana objelodanila navodnu prepisku, oglasio se i Miljković, koji je sve ovo demantovao:

- Jedva ste dočekali. Prava Bojana i ja nemamo nikakve veze od kako sam sa Lunom. Bravo za novinare koji se bave lažnim profilima i foto-montažama - napisao je Miljković na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.