x

Procurila prepiska Miljkovića sa Manuelom: Ubio sam se! Čekam druga da se popravim i dolazim!

Marko Miljković, učesnik „Zadruge“, otkako je po treći put ušao u rijaliti, ne prestaje da loše priča o svom nekadašnjem prijatelju Manuelu Stojanoviću.

Njih dvojica su se družili otkako su zajedno učestvovali u „Velikom bratu“. Kada je razvio biznis, Manuel je zaposlio Marka, ali kada su se poslovno rastali, puklo je i prijateljstvo.

Otad Miljković ne prestaje da vrijeđa i ponižava nekadašnjeg druga, o kojem je i sada u rijalitiju loše govorio. I samo nekoliko dana nakon toga isplivala je prepiska između njih dvojice iz 2015. godine, u kojoj je Marko, između ostalog, Manuelu poručio da se ubio, a on mu odgovara da prestane da „uzima to smeće“. Mnogi su zaključili da su u pitanju opijati, o čemu se već godinama priča, ali je Marko uvijek to demantovao.


- Gdje si, Miljkoviću, ajde, gori sve - pozvao je Manuel druga da mu se pridruži u jednom klubu.

- Ubio sam se, čekam ortaka da se popravim i dolazim - odgovorio je Miljković.

- Fazon Severina. Vidjela sam snijeg u maju. Nisi normalan. Batali to smeće, bre - odgovarao ga je Manuel, možda aludirajući na n.rkotike.

Iz prepiske se vidi i da je Miljković često Stojanoviću tražio novac.

- Gdje si, Stojanoviću? Je l’ bi mogao da mi pozamiš stojku (100 eura, prim. aut.) pa ću odraditi sljedeći vikend kada budem vozio - upitao je Marko.


- Ajde, dogovaramo se sutra. Rešićemo - odgovorio mu je Manuel.

- Hvala, Stojanoviću. Svakako ide Nova godina, pa ima dupla dnevnica valjda.

- Mogu da ti dam unaprijed, pa ti uradi Novu fri.

- Može, ali ćeš morati da mi daš pare za put jer sam bez dinara.

- Riešeno, zovi sutra. Gotov sam. Ubrzo je i njihovo prijateljstvo puklo.


- Smatrao sam te drugarom, ali ti si ispao najveći ljigavac. Kako te nije sramota da to uradiš, još se praviš budala i kažeš mi da radiš za tamo nekog lika koji radi isto. Hrani kuče da te ujede. Nemoj više da mi se obraćaš u životu - besan je bio Manuel.

- Ti da si mi neki drug, radili bismo pola-pola, a ne bi mi davao bijednih 200 eura po vikendu. Tako da samo ti nemoj o drugarstvu da pričaš - uzvratio je Miljković.

- Sram te bilo, pomogao sam ti kada nisi imao šta da jedeš i kada nisi imao gdje da spavaš. Je.o me pas kad sam poslušao Miloša da ti pomognem i uposlim te da radiš - završio je Stojanović.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.