x

hit video

Procurio šok snimak pred Zadrugu! Dejan se klanja i ljubi Eminu Mujić zbog para, Dalila poručila majki: Vadi šuške! (Video)

Posljednju sezonu rijaliti programa Zadruga 5 obilježile su brojne afere i skandali, ali ipak najveći pečat ostavili su Dalila Dragojević i njen muž Dejan.

Dalila i Dejan su raskinuli vezu, a onda su i uplivali u nove odnose, ona sa Filipom Carem, a on sa Aleksandrom Nikolić. Doduše, Dalila je bila ta koja je inicirala raskid, a onda je pred slomljenim Dejanom imala odnose sa Filipom.


Poslije raskida Dalila i Dejan su izosili prljav veš jedno o drugom, a najviše pažnje privlačio je njoihov život u Bosni i odnosi sa Eminom i Husom, Dalilinim roditeljima. Takođe, Dejanova vjeroispovijest bila je tema, odnosno, da li je promijenio pravoslavnu vjeru i prešao u islam, ili ne.


Po svemu sudeći, Dejan nije promijenio veru, ali to nije htio da prizna nikad otvoreno, dok su odnosi sa Dalilinim roditeljima bili i više nego dobri o čemu svjedoči i snimak gdje se Dejan klanja Emini i ljubi joj ruku kako to nalaže kultura i poštovanje starijih.


Cijelu scenu je snimila Dalila, koja je kroz smijeh govorila da joj se njih dvoje "šlihtaju" kako bi im dala novac.

"Mama, gdje su šuške, vadi pare", rekla je Dalila u snimku. Video pogledajte ovdje

.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.