x

šok

Produkcija Zadruge sprema pravi haos: Očekuje se ulazak koji će promijeniti dalji tok rijalitija!

Kada su Dalila i Dejan Dragojević ušli u "Zadrugu 5" niko nije očekivao da će njihov brak tako brzo da doživi krah i to zbog Filipa Cara. 

Tuzlanka je vrlo brzo počela da pokazuje interes prema mladom Hrvatu, danima su flertovali, a danas više ne kriju emocije. Maze se u krevetu i ljube pred svima, dok Dejan vrlo teško podnosi novonastalu situaciju.

Porodici Dragojević nije lako posmatrati Dejana u ovom stanju, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku na svom Instagram profilu, a kako se šuška, pomoć neće ostati samo virtuelna.


Naime, produkcija želi maksimalno da iskoristi novonastalu situaciju, jer je gledanost i interesovanje za petu sezonu Zadruge donijela još veće rejtinge ovog do sada najgledanijeg rijaliti programa u historiji srpske televizije, te, kako se šuška, čelnici pokušavaju da ubijede Davida da uđe u kuću i pomogne Dejanu da se sabere i otrgne iz letargičnog stanja u kome se trenutno nalazi.

Kako blizak izvor ističe, iako David nije razmišljao da više ikada učestvuje u rijalitiju, sada kada vidi patnju svog brata, osjeća da mu je dužnost da uđe u kuću i pomogne svom Dejanu.


- David je dobio ponudu koju je u prvi mah odbio, ali kako vrijeme prolazi sve više razmišlja da li mu je mjesto pored Dejana u ovom rijalitiju. On se povjerio kako bi najradije ušao i uhvatio svog brata za ruku i odveo ga iz rijalitija, ali je svjestan da u ovom trenutku tako nešto nije moguće. David odlično poznaje svog brata, zna da Dejan ne umije da pokazuje emocije i da sve trpi stoički, a da se pri tom iznutra jede. Stoga se plaši da ovakvim ponašanjem ne naškodi sam sebi. Njemu nije bitna ni visina honorara, već samo osjećaj da je potreban svom bratu - rekao je izvor blizak porodici Dragojević.


Ipak, ono što Davida i dalje odbija od odluke da pristane na ulazak je strah da Dejan neće dobro prihvatiti kada vidi da mu brat ulazi u kuću, a u ovom trenutku najmanje želi da nanese svom bratu novu neprijatnost.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.