x

Produkcijo, dokle ćete štititi nasilnika? Agresivac napolje! Vladimir Tomović ponovo otvoreno prijeti Gagiju Đoganiju: Upozorio ga šta će da mu uradi!

Zadrugari su večeras birali između dva potrčka, a to su Gagi Đogani i Mima. Jedno od njih dvoje će biti izabrano za odalazak u duel. Kada je došao red na Vladimira Tomovića da prokomentariše Gagija Đoganija, nastao je haos.

 - Ja ovdje ljude dijelim na glupe i pametne, a Gagi je intelektualna ameba i žao mi je što on ovo neće ni razumjeti šta mu govorim. On je ovdjminjao moju porodicu u lošem kontestu i to mu nikad neću zaboraviti. Sanjam ga ovdje danima, ali srešćemo se mi napolju - rekao je Tomović.

- Lijepo, ti sada meni prijetiš, a ja nikada ništa ružno nisam rekao za tvoju porodicu - rekao je Gagi.


- Ne, ja sam tebe baš lijepo sanjao, ko je govorio o prijetnjama, napolju ćemo mi sve raspraviti. Ne želim da ovdje ja završim ponovo kao diskvalifikovan zbog tebe, a ti da završiš u bolnici - rekao je Vladimir, a Ivana Šopić mu je rekla da ne može da vjeruje da otvoreno prijeti Gagiju.

 - Ivana, ti se ne miješaj jer ni ja nisam tebe komentarisao - rekao je Tomović.

Da li će on zaista potražiti Gagija nakon rijalitija? Ostaje da vidimo. Da li će produkcija reagovati na ove prijetnje? Javnost je već ogorčena na ovakve prijetnje Tomovića, naročito jer se ovo ne dešava prvi put. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.