x

Progovorila Anabela: PLAŠIM SE DA ĆE LUNA DOŽIVJETI NERVNI SLOM KADA ČUJE DA SE RAZVODIM!

Anabela Atijas je podnijela tužbu za razvod braka od supruga Andreja Atijasa, poslije navodne tuče, a sada se i prvi put oglasila nakon toga.

Pjevačica se najviše brine zbog svoje kćerke Lune Đogani, koja ne zna ništa o tome, budući da boravi u rijalitiju "Zadruga 2".


"Luna i ja smo mnogo vezane, ne znam kako će reagovati kada čuje šta se desilo", istakla je Anabela, da bi potom dodala:


"Ona je veoma emotivna i ja jedina mogu da je smirim. Plašim se da se ne potrese ako joj napričaju tamo neke laži, neću da mi dijete ni zbog čega doživi nervni slom", izjavila je pjevačica.


(Svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara