x

prva zajednička fotka

Progovorile poslije 3 godine: Subotićka se pomirila s Dalilom, zajedno slavile Ljubin rođendan u luks vili na Dedinju! (Foto)

Aleksandra Subotić, nekadašnja rijaliti učesnica, najavljivala je povratak u rijaliti, međutim ona je započela novi posao - otvorila je jutjub kanal i već prvom objavom šokirala mnoge.

Naime, Subotićka je snimala proslavu 42. rođendana svoje majke Ljube Pantović, a ono što je iznenadilo sve jeste što se u klipu pojavljuje i Aleksandrina ljuta rivalka, Dalila Dragojević. Njih dvije su zajedno pozirale i za društvene mreže, a o sukobu nisu govorile.


One nisu govorile 3 godine, dok su obe bile snajke Dragojevića. Aleksandra je sa Davidom završila romansu pred kamerama u Zadruzi, dok je Dalila i dalje u braku sa Dejanom.

Na proslavi Ljubinog rođendana koja se desila u luksuznoj vili na Dedinju, koja se iznajmljuje za razne potrebe, pored Dalile i Ljube tu su bili Aleksandrin izabranik Petar Raspopović Peca, njena djeca, kao i Dejan Dragojević i njihovi najbliži prijatelji.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.