x

PROGOVORIO O BEBI! Sloba Radanović u centru skandala, obratio se ženi koja mu je navodno rodila dijete!

Pjevač Sloba Radanović našao se u centru skandala kada je majka djevojke nepoznate javnosti optužila bivšeg zadrugara da je on otac djeteta koje je njena kćerka rodila dok je trajao rijaliti.

Radanović ne krije da je šokiran zbog priče o navodnom očinstvu, jer, kako tvrdi, to nije istina!


- Iskreno, šokiran sam koliko je sve daleko otišlo! Na prvu loptu vam bude smiješno šta sve ljudi rade i pričaju, a onda shvatite da neko može ozbiljan problem da vam napravi predstavljajući se javnosti kao majka vašeg djeteta. Niti je neka djevojka trudna, niti je rodila moje dijete, niti sam imao s*ks prije rijalitija sa bilo kojom djevojkom. Van svake pameti je uopšte pričati o tome. Stanem, pa se zapitam dokle više i kako nekom nije žao da izmisli takvu stvar. Ne pričamo o klikerima, već o bebi, i užasava me dokle je sve otišlo - priča pjevač i nastavlja:


- Sve mogu da razumijem. I da neko želi pažnju, i da je traži preko drugog, ali takve stvari nisu za zezanje i nikako nisu smiješne. Radi se o ozbiljnom problemu ako je neko u stanju da vam prikači dijete, iako vas ne poznaje, iako nemate veze sa tim. Da sam pravio dijete, to bih zapamtio i znao. Znao bih i da mi se slučajno dogodilo ili da nisam pazio. Ovako sam se samo probudio i video da sam navodni otac i da sam dijete napravio djevojci za koju nikada nisam čuo - objašnjava Radanović i dodaje da još nije vrijeme da postane tata.


- Iako djecu volim najviše na svijetu, još je rano razgovarati o tome. Kada nađem pravu i budem osjetio da je to to, vjerujte da neću čekati, već ću se odmah baciti na posao i praviti nasljednike. Dotad mogu samo da zamolim te djevojke kojima sam napravio djecu da se jave da se upoznamo i pružimo ruku jedni drugima - zaključuje Sloba za „Alo!“.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.