x

Prokletstvo porodice Kulić: Miljanina baba ubijala bebe!

Najintrigantnije učesnice rijalitija "Zadruga" Marija i Miljana Kulić vuku opasno prokletstvo koje im je ostalo od njihove bake, odnosno prabake, koja se u stara vremena bavila abortusima po selu!

Naime, kako su nam ispričali naši izvori iz njihovog rodnog Niša, Marijina baba, a Miljanina prababa, bila je glavna osoba koja je žene i djevojke u jednom selu na jugu rješavala problema zvanog neželjena trudnoća. Sve su dolazile kod nje kako bi izbjegle sramotu i osudu naroda, nisu željele da se obrate ljekaru, već je baba to rješavala na svoj način. Ona je uzimala ogromne pare, a žene su odlazile lišene problema koji im je zadavao glavobolje.


- Kulićima nikada nije išlo u životu, stalno si imali frke, uvijek im je falio novac, svađali su se. Onda su ustanovili da njihova kćerka Miljana nije kao druga djeca i da ima impulsivno kompulsivan poremećaj. Marija je proplakala i propatila. Ni muž Siniša joj nije bolji, on je od boksa i od silnih udaraca koje je zadobio u glavu usporen i nije sposoban da radi bilo šta. Kćerke su joj razuzdane, ove dvije koje ima pored Miljane - kaže naš sagovornik.

Kako dalje navodi isti izvor koji je blizak sa Marijom, njena majka je osjećala da je u pitanju neko prokletstvo, znala je da vuče nečiji dug iz prošlosti. Da bi sebi olakšala dušu, prije nego što je umrla, otkrila je o čemu se radi.


- Moja majka, tvoja baka, ona je kriva za sve naše nedaće. Njene ruke su do lakata u krvi. Ona je ubijala djecu. Ubila je na stotine beba u selu. Nema ko nije dolazio kod nje da se riješi neželjene bebe. Čistila ih je kao da su kučići, a ne djeca. One sjednu nad rupom u poljskom WC, ona baja, masira i beba ispadne u izmet, rekla joj je tada majka. Marija je bila zabezeknuta, nije znala gdje se nalazi. Klela je svoju babu, a Miljaninu prababu, zbog toga što je radila - kaže izvor Rijalitija koji nam je ispričao ovu užasnu priču, pa je još dodao:


- Raspitivala se kod starih ljudi iz sela i oni su joj sve ispričali. Oni su babu gledali kao da je vještica, bila je omražena od strane seljaka. Znali su čime se bavi i niko nije htio da ima posla sa takvom ženom. Zaobilazili su kuću, osim ako nije trebalo da se uradi abortus. "Moja baba je bila vještičara, ona je ubijala bebe. Neke žene su dolazile kod nje u petom, šestom mjesecu, tada je beba već formirana, ona ih je masažama navodila na spontane pobačaje. Užasne stvari je radila. Zato smo prokleti", rekla mi je Marija jednom prilikom - tvrdi naš izvor.

Marija je kasnije saznala i da je baba uradila abortus djevojci koja nije bila sasvim svoja. Uradila joj je abortus bez znanja njenih i od tada je nastao haos. Baka djevojke kojoj je Marijina baba ubila bebu bacila je mađije na njih da nikad ne budu srećni. Od tada oni ne žive kako treba. Marija nosi ogroman teret na sebi. Ne zna koja nesreća je sljedeća.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.