x

cecina snajka odustala od sportske karijere

Promijenila lični opis jednom operacijom: Ovako je Bogdana izgledala prije nego što se udala za Veljka!

Bogdana Rodić u žižu javnosti dospjela je 2018. godine kada su mediji prenijeli da se zabavlja Veljkom Ražnatovićem.

Izgled Bogdane Ražnatović komentariše se gdje god se ona pojavi. Kako su Bogdana i Veljko donijeli odluku da ih u javnosti što rjeđe viđamo, a gospođa Ražnatović svoje društvene mreže vrlo rijetko koristi, posle udaje i porođaja o Bogdani se ipak malo toga zna.


Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna, posvetila se sinu Željku i velika je podrška suprugu. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.


Sa ekipom Radivoje Korać dvije godine kasnije osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dvije veoma ozbiljne povrede koljena nisu je spriječile da niže uspjehe dalje, a prije tri godine donijela je odluku da se ipak povuče.

Iako važi za ljepoticu, Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu - uvećanju usana. Na 18. rođendanu ne biste je prepoznali.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.