x

Promocija Banjalučkog polumaratona na 31. Bg maratonu: Lucija Kimani druga u polumaratonu!

Kristijan Stošić, član AK "Vranjski maratonci" i Nora Trklja iz Crvene zvezde pobjednici su 31. Beogradskog maratona. Drugo i treće mjesto u muškoj konkurenciji osvojili su srpski maratonci Miloš Dajević i Nenad Milosavljević, a u ženskoj konkurenciji drugo mjesto osvojila je Kendis Kol iz Južne Afrike, dok je treća na cilju bila Biljana Bursać iz Srbije. Pobjedu u polumaratonskoj trci odnijeli su Mateja Matošević iz Hrvatske i Dario Ivanovski iz Makedonije, dok je druga na cilju bila BH atletičarka Lucija Kimani, koja je na cilj stigla za 1.21.04 sata.

Više od 28 000 trkača koji su učestvovali u 31. Beogradskom maratonu sa ulica su bodrili i organizatori 4. Banjalučkog m:tel polumaratona, koji su u Beograd doputovali kao podrška organizatorima i svima onima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj spektakularan sportski događaj i još jednom pokazali da je Beograd dominantna sporska prestonica u regionu.

“Magija sportskog duha širila se danas ulicama Beograda koji je još jednom pokazao koliko je lijep. Dan je bilo fenomenalan, impresionirani smo atmosferom i brojem ljudi na ulicama i čestitamo svim učesnicima i organizatorima na sjajnom doživljaju i pozivamo sve trkače da 12. maja dođu u Banjaluku na 4. Banjalučkom m:tel polumaraton i Vivia Run&More weekend festival”, poručili su iz Beograda organizatori 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Banjalučani su u Beogradu, na 31. Beogradskom maratonu predstavili novi koncept ovogodišnjeg događaja a svi trkači koji su prisustvovali banjalučkoj žurci uživali su uz specijalitete ovih krajeva - banjalučke ćevape i čuveni banjalučki Nektar.

Banjalučani su učesnike 31. Beogradskog maratonu bodrili i duž staze, gdje su ih uz okrepu i Vivia vodu, bodrili da ostvare svoje trkačke snove i stignu do cilja.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.