x

borba

Pronijela se vijest na Meriminom ispraćaju o Mrkinom zdravstvenom stanju: Evo kakvi su rezultati danas i kako se Ana Bekuta drži!

Milutin Mrkonjić, počasni predsjednik socijalista i emotivni partner pjevačice Ane Bekute, danima se nalazi u bolnici Dragiša Mišović gdje se bori za život.

Pjevačica Ana Bekuta, koja je održala govor na komemoraciji Merimi Njegomir, i prisustvovala sahrani svoje kume, povjerila se prijatelju, koji je pitao za Milutinovo zdravstveno stanje, da je političar bolje i da se nadaju da će biti sve bolje, saznaje Kurir.

"Mrki je bolje, bolji su rezultati nego juče i doktori se nadaju da će biti još bolje", rekla je prijatelju Ana Bekuta vidno potresena, zahvaljujući mu na brizi.


Podsjetimo, Mrkonjić se već danima nalazi na bolničkom liječenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog ozbiljnih komplikacija u radu srca i priključen je na respirator. Ljekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gdje mu je ugrađen pejsmejker, a prije toga, u avgustu, operisao je srčane zaliske.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.