x

duguju 200.000 eura

Propali kao žeton: Miljana i Bebica uhvaćeni na ulici kako preturaju po stvarima!

Jedna od najskandaloznijih učesnica svih Zadruga Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su u utorak iz Zadruge zbog agresivnog ponašanja i kršenja pravila. Nakon izbacivanja iz Zadruge pravi problemi su ih tek sustigli.

Naime, prema riječima sagovornika bliskog paru, Miljana i Bebica dužni su TV Pinku više od 200.000 eura, a porodica i prijatelji ne žele da im pomognu jer su razočarani njihovim ponašanjem u rijalitiju.

- Miljana je ponovo psihički jako loše, ona je i sama u nekoliko navrata priznala da kada joj popusti terapija ne može da kontroliše svoje ponašanje. Njoj su čelnici Pinka nekoliko puta davali šanse, sažalili su se na to što je samohrana majka, ali ovoga puta zaista je pretjerala rekao nam je najprije sagovornik, i otkrio koliko je trenutno dugovanje skandaloznog para.


- Kazna za diskvalifikaciju u Zadruzi iznosi 50.000 eura, a Miljana je tokom pete sezone čak tri puta izbačena iz rijalitija. Bebica je sada prvi put, tako da njihov dug za diskvalifikaciju iznosi 200.000 eura. Ona takođe ima niz kazni za agresivno ponašanje, kršenje pravila, voditelja je pogodila kamenom... To je sigurno još dvadesetak hiljada - šokirao nas je sumom sa-govornik, koji je potom objasnio da Kulićeva i Macanović taj novac nemaju.


- Miljana je švorc, ona je i prošli put izašla iz rijalitija bez dinara. Bebice su se roditelji odrekli zbog veze s Miljanom, tada su mu oduzeli novac i imovinu, tako da je on takođe bez dinara – rekao nam je izvor.


Inače, ekipa emisije "Paparaco Lov" snimila je Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu odmah nakon diskvalifikacije, a na snimku se vidi kako su pokupili svoje stvari ispred kapije u Šimanovcima.

Oni su prethodno istresli svu garderobu iz džakova, da bi je potom skupljali i stavljali u gepek.

Ispod pomenutog videa na Jutjubu stajali su komentari "Propali su kao žeton", "još samo da počnu da preturaju po kontejneru", glasili su neki od komentara.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.