x

PROŠAO PORED NJE KAO PORED TURSKOG GROBLJA: Sloba nakon svađe sa Lunom nije htio ni da je pogleda niti da razgovara sa njom! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom današanjeg dana imali veoma žustru svađu i to sve zbog toga što je pjevač pomogao svojoj zakonitoj supruzi Kristini Kockar kada joj je bilo loše.

Tom prilikom je pjevač zaprijetio svojoj djevojci raskidom, što je nju potpuno slomilo, pa je u društvu svojih cimera pokušala da prebrodi tugu. Nakon svađe Radanović je napustio Bijelu kuću i određeno vrijeme proveo sam u sudnici, dok je Đoganijevu izjedalo gdje je on.

Poslije nekoliko sati provednih odvojeno njih dvoje su se sreli u dvorištu, a Sloba se ponašao prema njoj potpuno ravnodušno i hladnokrvno.


- Gdje si bio? Uplašila sam se jako. Boli me uho za tebe pa se brinem - rekla je Luna Slobi, a on je samo prokomentarisao "Gledao sam te". 

Ona je stajala sva nervozna i tužna pored bazena gledajući ga kako se kupa i priča sa Radosavom Stefanovićem Žutim, a on je ni u jednom trenutku nije pogledao niti joj uputio bilo koju riječ.


Slobe nije bilo dva sata u Bijeloj kući, a ono što je blogerku, ali i ostale cimere iznenadilo jeste što je pjevač bio nasmijan kao da se ništa nije desilo.  

- Ja se tresem ovde, nije mi dobro, a on dolazi sasvim opušteno. Smješka se... A ja se zabrinula za tebe, nema te dva sata - nije popuštala blogerka, dok je Radanović insistirao na tome da ona priča sa svima i da joj svi pune uši.



(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.