x

Surova istina se ne može sakriti

Proslava rođendana Dijane Đoković jasno otkriva koliko je loš odnos sa snajkom Jelenom!

Rođendan Dijane Đoković proslavljen je sinoć u restoranu Novaka Đokovića, međutim, slavlju nisu prisustvovali svi članovi porodice.

Dijana Đoković u prisustvu sinova Novaka i Đorđa oduvala je svjećice na rođendanskoj torti, ne skidajući široki osmijeh sa lica.

Iako je iza njih period teške borbe, porodica Đoković ponovo je na okupu, a povod za slavlje je veliki. Međutim, ni u ovoj situaciji porodični sukob između svekrve i snaje nije bilo moguće sakriti. Naime, dok je Saška Veselinov sa svojim izabranikom bila na rođendanu buduće svekrve, Jelena se ipak nije pojavila, a izostala je čestitka Dijani i na društvenim mrežama.


Jelena Đoković već neko vrijeme ne pojavljuje se u javnosti, a nestala je u vrijeme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu. I dok se supruga Novaka Đokovića u tišini borila sa boli koju joj je zadao tretman koji je njen suprug dobio u Australiji, porodica Novaka Đokovića borila se na ulicama Beograda za njegovu slobodu. Međutim, situacija se nije promijenila ni kada se Novak vratio kući, Jelena je nastavila da bude u medijskoj ilegali, dok je Nole odlučio da vrijeme provodi u društvu svoje porodice.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.