x

MJESTO ZA UŽIVANJE

Proslavite ljubav u slavnom Baccarat Hotelu u Njujorku

Ovo je jedan od najprestižnijih brendova u gradu, koji se nalazi na samo nekoliko koraka od čuvene Pete avenije i MoMA muzeja


Ukoliko želite da bilo koji dan u godini bude savršena proslava vaše ljubavi, predlažemo vam da posjetite Njujork, odnosno slavni Baccarat Hotel…


Ovo je jedan od najprestižnijih brendova u gradu, koji se nalazi na samo nekoliko koraka od čuvene Pete avenije i MoMA muzeja. Veličanstveni hotel u sebi na savršen način kombinira francuski šik i njujorški glamur.


Stakleni toranj broji 50 spratova, a svojim gostima na raspolaganje stavlja 114 soba i apartmana, Spa centar sa brojnim tretmanima u kojima glavnu ulogu igraju dekadentni La Mer proizvodi, teretanu, zatvoreni bazen i mnogo toga drugog.


Ukoliko želite da boravkom u ovom hotelu podignete svoju ljubav na novi nivo, na raspolaganju će vam biti šampanjac, dekadentna čokolada, prefinjeni obroci i brojne aktivnosti kojima se možete prepustiti sa svojom voljenom osobom.

Predlažemo vam da jedna od njih obavezno bude šezdesetominutni tretman za parova u spa centru, ispraćen večerom od pet gangova u hotelskom Grand Salon restoranu. Kada posjetite Hotel Baccarat, ljubazno i stručno osoblje će se rado pobrinuti za vas, a vama preostaje samo da uživate.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.