x

Proslavljen 30. rođendan Relax Toursa i 2. rođendan Pino Nature Hotela! (FOTO+VIDEO)

Više od 500 zvanica je u Pino Nature Hotelu prisustvovalo svečanoj ceremoniji koju je upriličio Relax Tours povodom svog tridesetog rođendana. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi prisutnima su se obratili osnivač Relax Toursa Tarik Jašarević, kao i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka govoreći o utjecaju Relax Toursa kao i Pino Nature Hotela na razvoj receptivnog turizma kako u Sarajevu tako i u BIH te skorom otvaranju Trebevićke žičare. 

Povodom svog 30. rođendana Relax Tours je zajedno sa svojim partnerima, najsretnijim prisutnim zvanicama, nagradnim izvlačenjem dodijelio i 30 vrijednih nagrada među kojima i četiri aviokarte, noćenja u hotelima, wellness aranžmane, masaže, električne aparate, godišnja osiguranja i mnoge druge vrijedne nagrade.

 

Iz Realax Toursa posjećaju kako se iz godine u godinu posao razvijao, pa su od dva zaposlena narasli na tim od 50 mladih i vrijednih ljudi koji ulažu svoju veliku ljubav, vrijeme i entuzijazam u razvoj turizma kao jedne od najbrže rastućih privrednih grana.

 

``Nagrade su se nizale… `Travel Oscar` (2002.), +Menadžer godine+ (2008.), `BEST BUY AWARD`, najbolji omjer cijene i kvaliteta koji je dodijelio International Certification Association, Zurich, Switzerland. (2015.) te jedna od najvažnijih nagrada `Stvaratelji za stoljeća`, nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe koje dodjeljuje Međunarodni ekonomski forum `Perspektive` Dubrovnik dodjeljena Relax Toursu 2016. godine. Početkom 2016. godine Relax Tours razvija svoje poslovanja i otvara vrata Pino Nature Hotela na Trebeviću koji je pobrao sve domaće i inostrane simpatije te postao nezaobilazno mjesto prilikom posjete Sarajevu. Svjetski poznate nagrade su se počele nizati preko noći:, a Pino Nature Hotel je postao jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih građevina u regionu``, saopćili su.

 

U toku trajanja ceremonije dobili su divnu vijest da je Pino Nature Hotel ponovo nominiran za prestižnu svjetsku nagradu za arhitekturu i dizajn AIT-Award 2018 | Best in Interior and Architecture koja će se održati u martu tekuće godine u Frankfurtu.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.