x

NEKADAŠNJI SELEKTOR

Proslavljeni trener okrivio "piramide" u Visokom za lošu Đokovićevu formu: To mu nije bilo potrebno!

Nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije i Srbije Radmilo Armenulić je komentarisao trenutno stanje u kojem se nalazi najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Proslavljeni 82-godišnji trener je istakao kako je Đoković lošije fizički pripremljen za razliku od prethodnih godina, a da su za to krive "piramide" u Visokom.

"Novak je manje fizički pripremljen u odnosu na prije godinu ili dvije. Radio je prevelike pauze, a to nije dobro. Išao je u Bosnu, gledao 'piramide'... to mu nije bilo potrebno. Mečevi su prava priprema i nadam se da se polako vraća u formu", rekao je Armenulić o Đokoviću u razgovoru za Kurir.


Armenulić je čak 17 godina bio selektor Davis Cup reprezentacije Jugoslavije, a jedan od njegovih pulena Goran Ivanišević sada trenira Đokovića umjesto Marjana Vajde. Armenulić je prokomentarisao i to.


"Mislim da Novaku Vajda nedostaje. S njim je Novak postizao bolje rezultate, bio je psihički stabilniji. Ivanišević je nov trener, nema iskustva... Može on dati savjet, ali Vajda je bio konkretniji, uvjerljiviji, prisniji... Nekako je s Noletom imao porodični odnos, a to je Đokoviću puno značilo jer je emotivan", rekao je Armenulić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.