x

ponuda koja se ne propušta

Provjerite zašto je vladar Kopaonika: Noćenje sa doručkom u Hotelu MujEn Lux na otvorenju ski sezone samo 41 euro!

Zahvaljujući posebnom pristupu gostima, sama asocijacija na Kopaonik već odavno jeste Apart Hotel MujEn Lux. Smješten je u vikend naselju, 4.5 km od centra Kopaonika, a važi za jedan od najljepših i najluksuznijih objekata na vrhu Srbije. Kada je građen, hotel MujEn Lux koji danas iza sebe ima godine uspješnog rada, hiljade gostiju iz zemlje i inostranstva, vođeno se maksimom koju je izgovorio gospodin Frank Gehry: “Arhitektura treba opisivati vrijeme i mjesto, ali da teži ka neprolaznosti."

Hotel Mujen Lux

Kopaonik 119a, Kanjiža, Srbija

+381 63 626888

MujEn Lux je navikao da stalno priređuje iznenađenja i specijalne pakete s popustima, pa je tako i sada. U jeku zimske sezone, tačnije na tradicionalnom otvorenju nove ski sezone 2020/2021, planirane za period od 3. do 6. decembra 2020. godine smještaj u hotelu MujEn Lux je samo 41 euro po osobi. Specijalna Ski Opening ponuda podrazumijeva noćenje sa doručkom i neograničenim korištenjem Wellness & Spa centra.


Hotel MujEn Lux je mnogo više od jednog smještaja. Tu se srodite, uživite i osjećate kao kod kuće. Ugođaj je nešto posebno, a ljubazno osoblje se potrudi da doživite maksimalan komfor i sjedinite se sa ovim mjestom. Odmor u MujEn Lux-u je mnogo više od običnog odmora. Tamo zaboravite na sve muke i probleme. Svakodnevni stres je iza vas, a sami momenti ostaju nezaboravni. Ono najvažnije - po napuštanju Kopaonika, prvo što želite jeste da jedva čekate povratak tamo, i to gdje drugo nego u MujEn Lux.


Sjajna lokacija

MujEn Lux apartmani se nalaze na preko 2000 m nadmorske visine, u mirnom dijelu Kopaonika. Okruženi netaknutom prirodom na čiji pogled svaki Vaš dan počinje zadovoljstvom, obezbijediće Vam vrhunski odmor na planini. Opremljeni tako da Vam istovremeno nude luksuz, funkcionalnost i udobnost MujEn Lux apartmani nakon prvog boravka, postaju mjesto koje volite i mjesto kome se uvijek vraćate.


Kompleks čine apartmani različitih površina, struktura i stilova uređenja. Za hedoniste je tu Prezident apartman koji se prostire na 126 m2 .U sklopu apartmana u master „badroom- u“je lični velnes centar. Apartman je opremljen u planinskom stilu sa puno detalja od kamena i drvetam ali i moderno-luksuznih segmenata (kristalni graniti, kožne garniture, spušteni plafoni, saune, đakuzi).


Za pripadnike ekstravagancije, tu su apartmani koji pored luksuza i udobnosti nude i paletu živih boja u enterijeru, skulptura koje su prešle dalek put i koje nose priču sa sobom, ručno izrađenih predmeta od drveta koji na slikovit način pružaju uvid u sve ono sto Vam priroda i Kopaonik, imaju da ponude.

Za ljubitelje maksime “Manje je više” tu je paleta nježnih boja i namještaja čistih linija. Za romantične goste, tu su apartmani opremljeni namještajem ružičastih tonova, sa stilskim elementima koji u vidu detalja i ukrasa prožimaju prostor.


Pored velikog broja apartmana u ovom kompleksu nalazi se i MujEn Lux restoran koji se prostire na 2000m2. Opremljen je luksuzno sa puno detalja od drveta i tradicionalnih asesoara i predstavlja svojevrstan spoj istoka i zapada, tradicije i modernizma. Karakteriše ga prijatno i ljubazno osoblje, vrhunska hrana i domaćinska atmosfera. Na meniju su sve vrste domaćih jela koje su spremale naše bake, tradicionalni Novopazarski specijaliteti, kao i specijaliteti internacionalne kuhinje.


Tačku na i stavlja Wellnes centar koji nudi širok spektar usluga. Opremljen je bazenom, saunama, slanom sobom, đakuzi kadama, turskim kupatilom. Pored toga, tu je i niz inovativnih tretmana, veliki izbor masaža za lice i tijelo. Za ljubitelje kupanja na otvorenom, u ponudu je uključen i spoljašnji bazen sa fenomenalnom ljetnjom baštom i terasom čiji pogled je usmjeren na obronke Kopaonika.


Godinama unazad, ovaj hotel je mjesto organizacije različitih vrsta seminara, obuka, kolektivnih zabava, kreativnih radionica, predavanja, stručnih savjetovanja, i ono što je najbitnije srećnih porodičnih trenutaka i druženja koja se pamte. Godinama unazad dijele sa Vama najljepše trenutke, stvaraju se uspomene, inspirišu i motivišu Vas. Mnogi biraju MujEn Lux apartmane za svoj dom na Kopaoniku.

MujEn Lux možete zapratiti i putem Facebooka i Instagrama:

https://www.facebook.com/mujenlux/ 

https://www.instagram.com/mujen_lux_kopaonik_official/

Kontakt: +381 63 626 888

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.