x

Ovako mu se sveti...

Provocira bivšeg muža: Kija Kockar 4 godine poslije razvoda Slobi Radanoviću ne oprašta javno poniženje!

Krah braka pjevačkog para Kije Kockar i Slobe Radanovića bio je glavna tema prve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", koja se završila prije četiri godine, a neki od klipova nastalih na imanju u Šimanovcima i danas su viralni na društvenim mrežama.

Iz jednog od njih je i citat koji je sada na majici ponijela Kija, zbog čega je izazvala salvu podijeljenih reakcija.

Naime, na majici Kockareve piše "Pomogla bih ti, ali...", što je jasna aluzija na momenat kada joj je Sloba pred kamerama rijalitija zatražio pomoć, požalivši se na položaj u kom se našao, na šta mu je ona odgovorila: "Pomogla bih ti, ali me boli k...".


I dok je ovaj potez pjevačice nasmijao mnoge, te su joj poručili da "niko poput nje nije odnio tako ubjedljivu i zasluženu pobjedu", bilo je i onih koji su joj sugerisali da bi "nakon toliko godina trebalo da prevaziđe cijelu situaciju".


Podsjetimo, 2017. godine Radanović se sam uputio na imanje u Šimanovcima, prilično siguran da ništa ne može da ugrozi njegov brak sa Kijom, ali je veoma brzo uplovio u aferu sa Lunom Đogani, kćerkom densera Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Kada je i Kockareva postala dio ovog TV formata, u želji da ispriča svoju stranu priče o njihovom braku, osvojila je simpatije gledalaca koji su je doveli do prvog mjesta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.