x

Prva emotivna ispovijest Tanje Savić! Kroz suze o mužu i djeci: Nije prvi put da mi ovo radi, ima me u kandžama!

Tanja Savić ispričala je sve o Dušanu Jovančeviću i svojoj djeci koju je on odveo u Australiju. Pjevačica je istakla da se dogovarala sa mužem da djeca budu malo kod nje, a malo kod njega, a on to nije ispoštovao.

"Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za djecom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i posljednji put, ovakve stvari ne praštam. Kako mogu da se osjećam? Stoički to podnosim, ali nije prijatno. Majke koje su bile u ovoj situaciji znaju o čemu pričam", rekla je Tanja, pa objasnila kako je došlo do situacije:


"Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da djeca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osjetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa djecom, ali to nije ispunjeno. Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala djecu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovjek bez srca. Djeci pravi veliko zlo, to su mala djeca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvijek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gdje mogu budu podređeni manipulaciji."


"Srce mi je na mjestu jer sam se danas čula sa njima, vidim da oni kriju, ne smiju da puste osmijeh, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smijem puno da pričam, sudski postupak je pokrenut. Ja sam donosila novac u kuću, živjeli smo na kiriji, plaćala sam stan jer nije želio da se bilo šta kupi u Srbiji. Prema djeci je fenomenalan, ali je posesivan, ne voli da ja posvetim pažnju svojoj djeci. Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice... Želim da prvo naše vlasti srede sve, ja želim što prije da vidim svoju djecu. Mene pitaju kako 11 godina trpim, a ja samo želim dobro. Veliki je grijeh kada nekog voliš, daš srce i neko ti to uradi. Budite pametne žene, ne odustajte", zaključila je Savićeva u emisiji "Glamur".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.