x

mora da miruje i oporavlja se

Prva fotografija Darka Lazića nakon operacije: Katarina novom izjavom ljubavi riješila da olakša oporavak, evo kako se pjevač osjeća!

Darko Lazić podvrgao se operaciji zatezanja kože i sada se uspješno oporavlja.

Darko u narednom periodu mora da miruje, a njegova izabranica Katarina veoma vodi računa o njemu, što je pokazala i fotografijom na Instagramu.

Naime, ona je uslikala Darka u krevetu kako mu je donijela da ručak, a uz to je napisala:


- Kaži mi da te žena obožava bez da mi kažeš da te žena obožava - poručila je Katarina i ujedno pokazala kako pjevač izgleda nakon intervencije.

- Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro osjeća. Sada slijedi mirovanje i oporavak od tri nedjelje, koliko i pauzira sa nastupima. Poslije pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pjesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pjesmom koja će se naći na njemu - izjavila je Katarina.


Da podsjetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo više od 109 kilograma, a sada je riješio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom tijelu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.