x

Prva izjava Lune Đogani! Noć poslije izlaska iz Zadruge provela u suzama, a sad priznala: Mnogo mi je teško!

Luna  je prije dva dana napustila rijaliti, a mi smo je zatekli ispred zgrade u kojoj ima stan kako šeta svoje ljubimce. Iako nije skidala osmijeh, otkrila nam je da joj dečko mnogo nedostaje, ali da je sretna što je kod kuće, piše Blic.

Luna Đogani je emotivno reagovala kada je shvatila da napušta rijaliti, a kako smo mogli da primijetimo kad smo je uslikali, suze je zamijenio osmijeh. Mladu pjevačicu zatekli smo ispred njene zgrade u prestižnom dijelu prijestonice, kako u opuštenom izdanju šeta svoje pse i baca smeće koje je iznijela iz stana, javlja Blic.

Bez šminke, sa kosom skupljenom u punđu i u kratkom šortsu i japankama, Luna je sa svojim ljubimcem prošetala po kraju u kome živi. Iako u prvi mah nije željela da daje izjave, Luna nam je priznala da je sretna što je nakon višemjesečnog boravka u „Zadruzi” konačno zaspala u svom krevetu.


- Odlično sam, spavala sam kod kuće. Probudila sam se odmorna nakon dužeg vremena, izvela sam kuce, tako da se super osjećam - rekla je Luna, i dodala da će joj trebati vremena da se navikne da zaspi ranije, jer je u rijalitiju lijegala u jutarnjim časovima:

- Legla sam kako sam i navikla, u 5 ujutru, treba taj neki balans da nađem, ali generalno se dobro osjećam, probudila sam se u svom krevetu.


Ipak, iako su tek dva dana razdvojeni, Đoganijeva ne može da sakrije da jedva čeka da potrči u zagrljaj Marku Miljkoviću.

- Bilo je neobično bez Marka, naravno da je mnogo teško i da mi mnogo nedostaje, ali eto, još par dana je ostalo, pa ga čekam - zaključila je Luna Đogani, koja je potom nastavila da šeta ljubimce. Nije se puno zadržala, već se žurnim korakom vratila u stan, usput s osmijehom pozdravljajući komšije.

Lunu Đogani je odmah po napuštanju rijalitija u stanu posjetila tetka Nađa Đogani, sestra njenog oca Gagija, koja je otkrila da je bivša zadrugarka bila emotivna kada je ugledala porodicu.


- Luna se dobro drži, sve je u redu, jaka je. Nije pogledala klipove još uvijek, pa da zna šta se zapravo dešavalo. Kad Marko izađe, doći će kod nas Gagi, Marko i Luna, još devet dana. Biće to porodični skup, to su mi planovi. Podržavam tu vezu. Nesuglasice svuda postoje, ali sve je to za mladost - rekla je Nađa Đogani za „Blic”, pa dodala:

- Luna je bila emotivna, plakala je. Jedva je čekala da izađe. Krivo joj je što nije mogla da nas odbrani zbog mame svoje. Ona sve zna, sve je shvatila. Sve je protiv nje, sve je ona navodno griješila, ali vidjeće sama. Rekla sam joj da nije griješila, neka je, i ja bih kao ona uradila.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.