x

ne kaje se zbog zole

Prva izjava Miljane Kulić nakon izbacivanja: Još gore bih mu napravila!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone "Zadruge" zbog fizičkog napada na Lazara Čolića Zolu.

Kontroverzna Nišlijka nalazi se ispred pumpe i čeka da dođu po nju. Inače, upravo tu je i nakon prošle diskvalifikacije čekala da prevoz kako bi otišla u Niš. Ona je za Informer istakla da se ne kaje zbog svog postupka i da bi opet isto uradila.

- Ne sjećam se zašto su me izbacili, ne znam. Opet bih sve isto uradila. Nije mi žao. Još gore bih mu napravila. Nikada se više neću vratiti - rekla je Miljana prvi put nakon diskvalifikacije.


- Bila sam kod psihijatra prije tri dana, gdje mi je prepisana terapija i to je dostavljeno produkciji, ali ja non stop nisam dobijala terapiju, a to su psihijatrijski lijekovi sa kojima se ne treba igrati. Mnogo sam razočarana u produkciju, Filip Car mi je prskao usta protivpožarni aparat, polio me je štrokavom vodom, punom domestosa u facu, niko nije reagovao. Deniz me je gurnula, udarila sam glavom od pod, nisu htjeli da me odvedu kod doktora. Strašne stvari, tu bih stavila tačku - rekla je Miljana, pa dodala:


- Dino mi je psovao majku, govorio sve i svašta. Po mene će doći vozač. Marija i Siniša su presretni što sam diskvalifikovana jer su vidjeli da se kidam tamo i šta mi se dešava. Nisu presretni mojim postupkom, a ja kažem, ovo je samo početak.


Miljana je istakla da joj nije žao što je urgirala kod produkcije da Zola uđe u "Zadrugu".

- I ja sam presretna, samo me je koristio. Ime mu loše zvuči na mojim usnama, ne bih da izgovorim njegovo ime. Nije mi žao što ga je produkcija vratila u rijaliti, jer ne bih vidjela ko je i dalje bi me muzao i iskorištavao. Ovo je definitivno kraj sa svima - rekla je Miljana.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.