x

uputila jasnu poruku

Prva Kijina objava otkad je Sloba dobio sina: Brutalna i poduža objava! Dotakla se majčinstva!

Pjevač Sloba Radanović jučer je postao otac, kad je njegova supruga na svijet donijela sina Damjana. Svi su željno iščekivali reakciju Kije Kockar, njegove bivše supruge, koju je javno prevario tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge".

Snimak koji je Kristina danas okačila na svom Instagram storiju podigao je veliku prašinu, a svi se pitaju da li je na taj način indirektno odgovorila, na vjerovatno, veliki broj poruka i pitanja koje od jučer dobija.


- Žena treba da kažu svima da od..bu. Umorne od osuđivanja da biraju da li će birati da imaju djecu ili nemaju, da imaju djecu i vrate se na posao, da imaju djecu i ne vrate se na posao, biti previše mršave, previše debele, previše neambiciozne, previše zgodne, nedovoljno zgodne ili samo što se usuđuju da budu žive. Žene su pod stresom da svako može da ode, ko ih j..e - glasila je poruka koju je Kija Kockar podijelila na društvene mreže.


Podsjećamo, Sloba je pred pripadnicima sedme sile otkrio i da li mu je neka od bivših djevojaka čestitala što je dobio sina, na šta je kratko i jasno odgovorio.

- Ne znam da li su mi bivše čestitale. Nisam obraćao pažnju, ako jesu čestitale - hvala im. Stiglo mi je brdo poruka.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.