x

beba samo što nije

Prve fotografije trudne Ane Korać: Starleta u 9 mjesecu trudnoće! (Foto)

Ana Korać će uskoro postati mama. Čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog života. Punih devet mjeseci je uživala i maksimalno bila posvećena “drugom stanju”.

S obzirom na to da se termin za porođaj približio, Ana je odlučila da uradi set fotografija za uspomenu. Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj bijeloj haljini i crnom odijelu i pokazala trudnički stomak. Srećna i zadovoljna osmijeh nije skidala sa lica, a, iako je u devetom mjesecu besprijekorno izgleda.


FOTO: MILOŠ MILETIĆ

Utiske o trudnoći je podijelila za medije.

- Biti u blagoslovenom stanju je nešto najljepše što žena može da osjeti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promijenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - kaže Koraćka.


FOTO: MILOŠ MILETIĆ

Ona je prije nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji s kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vrijedno radila svih ovih mjeseci. Takođe želim vama medijima da se zahvalim što ste imali razumijevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem trudnoću - poručila je Ana.


FOTO: MILOŠ MILETIĆ


FOTO: MILOŠ MILETIĆ

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir
FOTO: MILOŠ MILETIĆ

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.