x

PRVI KIJIN INTERVJU: Normalni ljudi su odabrali mene, a večeras oblačim CECINU HALJINU! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar pobijedila je sinoć u rijalitiju "Zadruga" i osvojila 50.000 eura kada je u superfinalu na samom kraju ostala samo sa ljubavnicom svog supruga, Lunom Đogani. Ona je odmah nakon proglašenja dala intervju u kom je otkila svoje planove i priznala da je očekivala pobjedu.

- Potajno sam se nadala, ali nisam htjela da skačem pred rudu. Nadala sam se da će normalan svijet stati iza mene i jesu.

Kija je tokom jučerašnjeg dana od pjevačice Svetlane Cece Ražnatović dobila haljinu, minđuše, ali i cipele, ipak nije je obukla odmah:

- Ceca, da, nisam znala da mi je ona poslala haljinu. Inače, dobila sam i sandale od nje i evo nosim ih sada. Haljinu ću obući na žurki. Mnogo joj hvala, ja sam nju jednom upoznala u avionu, jednom sa Slobodanom.

Pobjednica "Zadruge" priznala je da će se prije razvoda viđati sa suprugom Slobodanom Radanovićem:

- Naravno, neminovno je da se nas dvoje vidimo jer smo i iz istog grada, imamo zajedničke prijatelje. Vidjećemo se i večeras na žurki. Ja sam rekla da nećemo biti prijatelji, ali nadam se da ćemo ipak ostati u dobrim odnosima. Sloba mi je čestitao, a i ja čestitam svima njima jer smo mnogo toga izdržali.

Andrija Lazović, Kijin dečko, nije se pojavio na finalu, a ona je to ovako prokomentarisala:

- Nisam vidjela ni čula Andriju, ali zvaću ga. Pozdravljam ga mnogo.

O tom da je mnogo dobila, ali mnogo i izgubila, progovorila je i sama Kija:

- Nisam ja ljubomorna na Lunu, ali mi je krivo, jer iako sam ja tako mnogo sada dobila - novac, prijatelje, izgubila sam svog muža. I da , volim ga! 


A na pitanje novinara da li joj se Đoganijeva izvinila, Kockarova je izjavila:

- Luna mi je rekla: "Izvini" pred novinarima. 


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.