x

PRVI PUT NAKON RAZVODA: Sonja došla na Lukasov nastup, evo šta se desilo!

Sonja Vuksanović se u petak na subotu provodila na nastupu bivšeg supruga Ace Lukasa u jednom beogradskom klubu. Ona se prvi put poslije razvoda pojavila na folkerovoj svirki, što je iznenadilo i njega, ali i sve prisutne koji su je spazili.

Popularna stilistkinja u klub je došla zbog rođendana bliske prijateljice. Iako je nastupao njen bivši suprug, s kojim se rastala pred ljeto prošle godine, ona je ispoštovala drugaricu. Sonja Lukasa nije izbjegavala, već se kulturno pozdravila s njim i ljubazno razmijenila nekoliko rečenica.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje imaju korektan odnos zbog šestogodišnje kćerke Viktorije.

- Sonja, koja je plijenila pažnju svojim izgledom, izazvala je opštu pometnju. Na samom ulazu u klub nastao je haos oko nje jer su je svi gledali. Mnogima je bilo čudno otkud ona na Lukasovom nastupu, a ona je došla da bi ispoštovala drugaricu koja je na njegovoj svirki slavila rođendan. Bile su njih četiri. Sjedile su u separeu, a u jednom momentu je zaigrala. Vidjelo se da se odlično provodi - kaže naš izvor s lica mjesta i nastavlja:

- Nije joj bilo važno šta će ko da misli i da komentariše kad ona vrlo dobro zna razlog zbog kojeg je došla na nastup bivšeg muža. Očigledno je da nema problem s tim, a ni s njim. Ona je klub napustila poslije pjevačevog prvog bloka pjesama i otišla kući - završava naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.