x

Prvi snimak zapaljenog automobila bh. pjevača: Oglasio se i ima poruku za lopove! (VIDEO)

Kako je Ekskluziva.ba portal pisao, u ponedjeljak pred zoru je zapaljen automobil biznismena i bh. pjevača Danijela Dade Džafića. Riječ je o skupocjenom vozilu Audi SQ7 čija je vrijednost 130.000 KM. Danijel je na društvenim mrežama objavio snimak sa lica mjesta, ali i ostavio poruku za počinioce ovog kaznenog djela. 


- "Pošto je lijepi mjesec Ramazan, ja neću koristiti nikakve ružne riječi, samo ću da zahvalim ovima što su mi jutros zapalili auto i onome koji je to naručio. Ništa 1:0 za vas, idemo dalje", stoji u objavi našeg muzičara. 

Nije poznato da li Danijel već ima neke naznake ko stoji iza ovog napada, ali ono što je još užasnije, jeste da nije prvi put da mu se ovo dešava.


Naime, bh. muzičar i biznismen Danijel Dado Džafić je i ranije imao nemile scene. Paljen mu je automobil, a da sa vozilima ima peh govori i to što je jednom prilikom slupao isti. Također je nedavno posudio vozilo svojoj prijateljici, a tom prilikom je došlo do nezgode i štete.  Interesantno je i kako je Džafić automobil Audi SQ7 koji mu je u ponedjeljak zapaljen kupio nedavno, tačnije u februaru ove godine. 




Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.