x

želi da je povrati sebi

Prvo idem Divnu da otmem, a onda i njenu kćerku! Prvi muž učesnice Zadruge otkrio kako planira da upadne u rijaliti!

Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, došao je juče iz Novog Miloševa došao u Beograd, da bi, kako tvrdi, oteo bivšu ženu iz Zadruge.

- E, ovako. Riješio sam da otmem Divnu i zato sam došao iz svog sela. Avion sam parkirao na tajnoj lokaciji i odatle ću da preletim i da sletim pravo u Šimanovce. Ne zanima me što mi pojedinci tupavci ne vjeruju da sam pilot, ja odlično znam da vozim i vidjećete kako ću to da učinim "migom 28". Prvo ću da uletim u dvorište i kamere televizije "Pink" će to da snime. Sve će da izgleda kao na filmu, a u stvari je rijaliti. Nijedna starleta, pjevačica nikada nije niti će da doživi ovo što će Divna da doživi. Sve će tamo u rijalitiju da budu ljubomorne na nju. Ma, ima da crknu od muke. Misliće: " Gle grbava Divna, a šta bivši muž za nju čini" - priča Almir.

On kaže da ga je Divna razočarala, zato što ga je javno vrijeđala u rijalitiju i da pod hitno mora da je prevaspita.

- Ona je skroz izgubila kompas. Izvrijeđala me je, a ja sam joj tepao: "Lolo moja, ljubi te Almir tvoj. Dušo moja, živote najljepši", a ona na mene drvljem i kamenjem. Prevaspitaću je ja! Imam metode koje djeluju na nju. Pa, ipak smo mi živjeli zajedno i ja znam kako treba da se ponašam sa njom. To ni Marko ne zna. Ona će uz mene da procvjeta. Samo neka uzme taj honorar i ja ću da je vodim na liječenje. Ja znam i kod kog ljekara treba da se izvrši operacija, koja nije ni malo jednostavna - kaže Almir.

Asanović nema namjeru da otme samo Divnu već i njenu kćerku Kristinu, koja je još uvijek u hraniteljskoj porodici.

- Prvo idem Divnu da otmem, a onda i djevojčicu. Pa taj blentavi Marko, koji maltretira Divnu, i ne zna da gleda to dijete. Njemu je ona samo teret. Bolje će joj biti kod mene, u mom skromnom kućerku, nego tamo u toj praznoj kući. Pa, onda kad se Divna izliječi, imaćemo s*ks i ja ću da joj napravim jednog sina. Rodiće mi dijete! To će biti moj nasljednik - završava Almir.

Divnin sadašnji muž Marko Kocić neće da se prepire sa Almirom, za koga kaže da je nebitan.

- Taj može samo da sanja o mojoj ženi. On nju nije mogao da zadovolji kao ja i bolje da joj ne prilazi jer ću onda i ja da doletim. Podržavam Divnu da što duže bude tamo jer moramo da riješimo problem s grbom čim se rijaliti završi. Želim da moja žena bude prava kao strijela. Ja sam je zavolio bez obzira na to što je grbava. I dobra je i u krevetu. Ali biće još bolja kad se to završi - poručuje Kocić.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.