x

zgroženi ponašanjem

Psuje i viče kao na poljani: Mala Džehva pravi scene u kafiću, komšiluk u šoku zbog nevaspitanja, tek šta kažu za njenu mamu!

Teodora Džehverović često je u žiži interesovanja javnosti zbog skandala koje pravi, a da je i privatno sklona slobodnijem ponašanju potvrdili su oni koji žive u blizini njenog doma.

- Otkada se doselila viđamo je povremeno, ali se ne javi kada prođe. Tu živi sa Ildom Radončić. Vidim da su obe popularne kod djece, slikaju se sa njima u kraju. Teodora nekada stane da im udovolji, nekada prođe kao da se ništa ne događa, potpuno ih ignoriše. Djeluje bahato, ali je nisam upoznala lično da bih mogla da sudim. Za Ildu kažu da je fina i mirna, studira medicinu. Ne znam kako su se našle tako različite - rekla je Vera, koja je sjedila na klupicama ispred zgrade.


Nekoliko tinejdžerki na obližnjem igralištu pričalo je o pjevačici.

- Ona je nama top, super je uvijek obučena i dobre su joj pjesme. Nama drugarice često dolaze da ovdje sjedimo kako bismo je vidjele. Ildu smo zapratile tek kada je počela da se druži sa Teom. Slikale smo se nekoliko puta sa njom. Jeste ponekad mrzovoljna, naročito ako nije sređena pa ne želi da se slika, ali dobro. Mi joj to ne zamjeramo, njen karakter je takav, zlovoljan - rekla je Dijana, a Anastasija dodala.


- Moji roditelji me kritikuju što slušam njenu muziku, ali ja volim čitavu tu scenu novu. Nju više jer mi je komšinica, ali vidim da je stariji nešto hejtuju.

To je potvrdio i jedan gospodin u kafiću, doktor u penziji.

- Znam ko je ona, ali ne znam kakvu muziku izvodi. Znam da je poznata i popularna. Džaba sve to, ona je nevaspitana. Sreo sam je nekoliko puta ovdje u kafiću, bučna je, ponaša se kao da je sama. Psuje i viče kao da je na poljani. Danas je lako biti poznat ali je teško biti vaspitan - istakao je on.


Majka i kćerka Džehverović bile su omiljene u "Zadruzi", kao i njihov odnos koji je zabavljao gledaoce.

- Privatno su prilično iste, samo što je Goca onako prostodušna i dobra žena, a Teodoru je popularnost udarila u glavu. Karakterom su iste, kada se posvađaju sve pršti. Međutim, Gocu ćete mnogo češće vidjeti nasmijanu, a ovu malu namrštenu - reklanam je tom prilikom jedna prodavačica.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.